duminică, 8 mai 2011

Seria Nemuritorii

Dupa cum stiti,Evermore,prima carte din serie,a fost publicata la editura Rao,si sa speram ca a doua va fii publicata in vara.Pana atunci,sa vedem despre ce e vorba:

                                            Evermore
De când un teribil accident a curmat vieţile membrilor familiei ei, Ever poate vedea aure, auzi gândurile oamenilor şi afla întreaga poveste a unui om doar printr-o simplă atingere. Încercând cu disperare să îşi înăbuşe abilităţile şi să evite contactul cu oamenii, ea ajunge să fie văzută ca o ciudată la şcoală... dar totul se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Damen. Damen Auguste este splendid, exotic şi bogat. Este singurul care poate face să amuţească toate sunetele din capul ei, ţesând o magie atât de intensă încât îi citeşte direct în suflet. Pe măsură ce Ever este atrasă din ce în ce mai adânc în lumea lui plină de mistere şi secrete, ea constată că întrebările sunt mai multe decât răspunsurile. Ea nu ştie cine e el cu adevărat... sau ce e el cu adevărat. Singura ei certitudine e faptul că s-a îndrăgostit de el fără speranţă.



                                                          Blue Moon
Dornica sa invete tot ce poate despre noua ei abilitate ca o Nemuritoare,Ever apeleaza la iubitul ei Damen sa ii arate calea.Dar chiar cand puterile ei cresc,ale lui Damen scad.In incercarea de al salva,Ever calatoreste in demensiunea magica Summerland,unde afla secrete a le trecutului turmentat a lui Damen;un trecut pe care el la tinut mereu ascuns de ea.Dar in cautarea ei pentru al vindeca pe Damen,Ever descopera un text antic care detaliaza mersul timpului.Acum Ever trebuie sa aleaga dintre a calatori in trecut pentru a-si salva familia de la accidentul care le-a curmat viata-sau sa ramana in prezenet si sa il salveze pe Damen,care este mai bolnav cu fiecare zi care trece…





                             Shadowland
La inceputul acestul roman care iti taie rasuflarea,Damen si Ever calatoresc in Summerland in cautarea antidotului pentru a inversa o otrava puternica.Dar in loc de leacul pe care il cautau,ei au gasit ceva mult mai sinistru: adevarul despre existena lor si despre soarta care asteapta in sufletul unui nemuritor.
Acum,cu Damen luptand sa ii salveze din Shadowland,Ever apeleaza la macie,in speranta ca rupe blestemul care este asupra lui Damen.Pe acest drum,Ever il intalneste pe misteriosul Jude,gasiduse atrasa de el intr-un fel care ii va pune dragostea pentru Damen la incercare mai mult ca niciodata.





                                                                Dark Flame
Ever ii ajuta tranzitia prietenei ei Haven intr-o viata ca o nemuritoare.Dar cu Haven imbatata de puterile ei noi si neglijent punandu-I in risc,prietenia lor devine din ce in ce mai tensionata.In acelasi timp,Ever patrunde mai adanc in magia ei pentru a putea lua control asupra dusmanului ei Roman si sa il elibereze pe Damen de puterea lui.Dar cand vraja pe care a asuncat-o pe Roman esueaza,ea este legata de dusmanul ei.Franatica sa anuleze vraja in momentul in care luna intra intr-o noua faza,ea afla ca eforturile ei sunt in zadar-este un ciudat,strain puls care treze prin ea,unul care o impinge catre Roman.Disperata sa se elibereze de acest teribil blestem inainte ca Damen sau gemenii sa discopere ce a facut,ea apeleaza la Jude patrunzand mai adanc in magia neagra,riscand tot ce stie si iubeste –incluzand Damen.




                                                             Night Star
Haven inca o invinovateste pe Ever de moartea iubitului ei Roman,indiferent de cat de mult a incercat Ever sa o convinga ca a fost doar un accident.Acum ea e determinata sa o distruga pe Ever..si sa il distuga pe Damen si Jude de-a lungul drumului.Primul ei pas este sa ii desparta pe Ever si pe Damen- si are munitia perfecta ca sa faca asta.
Ascuns intr-una dintre vietile anterioare a le lui Ever,este un secret teribil despre Damen-un secret care ilumineaza noi factori despre relatia ei cu Jude,dar care e atat de intunecat si brutal incat poate fi indeajuns sa ii desparta pe Damen si pe ea odata si pentru totdeauna.Pe cand Ever isi infrunta cea mai mare teama in legatura cu baiatul cu care vrea sa isi petreaca o eternitate impreuna,ea este fortata intr-un conflict mortal cu Haven care poate sa ii distruga pe ei toti.
Acum va avea nevoie de tot ce are-si sa aduca la viata puteri pe care ea nu stia ca le are-pentru a-si infrunta cel mai teribil dusman.Dar pentru a castiga ea trebuie sa se intrebe: supravietuirea ei merita condamnarea lui Haven pentru o eternitate de intuneric in Shadowland?Si afland adevarul despre trecutul lui Damen este cheia viitorului lor?




Eu una abia astept ca Rao sa publice a doua carte din serie.In legatura cu coperti,sunt extrem de bine realizate!Toate au ceva al lor special....Insa preferatele mele sunt de la Dark Flame si Night Star!Voi ce ziceti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu