duminică, 8 mai 2011

Seria Halo

Seria asta mi se pare foarte interesanta,as fi foarte fericita daca ar aparea si la noi.

                                                  Halo
Trei ingeri - Gabriel razboinicul,
Ivy,vindecatoarea;si Bethany,cea mai tanara si cea mai umana-sunt trimisi de Rai sa aduca bine intr-o lume care cade sub influenta intunericului.
Ei trebuie sa munceasca din greu pentru asi ascunde stralucirea,puterile supraomenesti,si,cea mai periculoase din toate,aripile lor,in timp ce trebuie sa evite sa se ataseze cu oamenii.
Apoi Bethany il intalneste pe Xavier Woods,si niciunul nu poate rezista atractiei ce exista intre ei.Gabriel si Ivy fac tot ce le sta in putere sa intervina,dar legatura dintre Xavier si Bethany pare prea puternica.
Misiunea ingerilor e urgenta,fortele intunericului ameninta.O va ruina dragostea pe Bethany sau o va salva?




                                         Hades
Nici chiar dragostea iubitului ei,Xavier Woods,si fratii ei ingeri Gabriel si Ivy,nu o poate opri din a fi pacalita intr-o plimbare cu motocicleta care ajunge in Iad.Acolo,Jack Thorn negocieaza eliberarea lui Beth inapoi pe pamant.Dar ceea ce ii cere el,o va distruge,si probabil pe cei care ii iubeste de asemenea.Poate fi el de incredere in acest pariu?Si ce il face Jack pe Xavier sa creada despre soarta lui Beth,de poate rezulta un act de tradare,care o va face pe Bethany-si pe cititori-intrebanduse daca Xav este asa de bun pana la urma?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu