vineri, 15 aprilie 2011

Trilogia Sirenelor-Capitolul 1 By me

M-am gandit ca vreau sa fac ceva cu totul si cu totul diferit pe acest blog.Si m-am gandit ''Ce ar putea fii original,si sa fie placut si de cititori?''.Si mi-a venit in minte,as putea scrie o mini trilogie,chiar aici,pe blog!Bine,inca nu stiu daca o sa va placa,si va zic de la inceput ca totusi n-o pot face cum este si Academia Vampirilor,de exemplu,asa ca sa nu aveti asteptari prea mari,sunt o incepatoare care n-are ce sa faca!:P:P:P


Sa incepem:
                                                                Capitolul 1

Era chiar acolo.Cu Georgiana.Nu se putea gandi la ce urmeaza sa se intample. Dar totusi s-a intamplat.Era vina ei.Georgiana stia.Stia!
-Cum ai putut?!tipa Georgiana,fara sa-i pese ca cei din jur  se uitau la ele.
Nu se putea intampla asta...Fata Cloei palise.Credea ca urmeaza sa mearga la o petrecere,sa se distreze,sa flirteze toata noaptea,poate chiar mai mult de-atat,dar totul era pe dos.Ea statea acolo,in fata Georgianei,fara sa stie ce sa zica.
-Eu nu stiu despre ce vorbesti...
Fata Georgianei se facuse rosie.O picatura de apa cobor usor de pe fata ei.Georgiana o pacalise.O adusese aici,ca s-o distruga...Stia in adancul  sufletului ca era egoist ca gandea asa,dar,se gandea ea,Georgiana o cunoste.Stie ca ea nu e cea mai cinstita,buna si inocenta fiinta de pe pamant.Nici pe departe.
-Nu stii?...Hai sa-ti amintesc eu,atunci!Tu,presupusa ''cea mai buna prietena'' te-ai culcat cu iubitul meu!Cu iubitul meu,cu care in curand trebuia sa ma logodesc!Eu...
Cloe rase.Nu stia de ce facuse asta,ea doar o facuse,din instinct.
-Esti o nenorocita!
Ce urma sa se itample ii sfaramase ultima urma de demnitate a Cloei.Georgiana i-a tras o palma.N-a prea durut,dar gestul a contat.In inima ei,asta o duru.Dar stia ca Georgiana se simtise si mai rau cand a aflat.Dar ce-i pasa ce simtise ea,la urma urmei!Cloei nu-i pasa de sentimentele celorlalti,doar de ale ei.
-Fetito...-Cloe ranjise.-Ar trebui sa te obisnuiesti,in lumea reala,asa se intampla.Tu,care ai devenit invechita si urata,esti inlocuita cu cineva mai bun ca tine.
Asta era ultima picatura pentru Georgiana.Dintr-un impuls,o impinse pe Cloe.Chestia era ca,ele se aflau pe Marele Pod.Cloe cazuze in apa.Se zbatuse.Dar nu reusea.Apa era mai puternica ca ea.Era invinsa.Vedea doar albastru,atat...Ultimul lucru care-l vazu,a fost,o coada.
                                                             *************************
Imediat dupa aceea,Georgiana isi dadu seama de ce facuse.Isi ucise,cu mainile ei,prietena.Fosta prietena,adica.Nu vroia sa se termine asa.Dar,la urma urmei,Cloe si-a hotarat singura soarta.Ea doar isi facuse partitura.Da,asa trebuia sa gandeasca...Ea nu facuse nimic rau.Nu-si dadu seama,dar lesina.Nu mai rezista.Oamenii care au vazut ce s-a intamplat au chemat ambulanta.
                                                                   ****************************
Familia Cloei era indurerata.Si ex-ul Georgianei,amantul Cloei,era indurerat.Lipsa de respect,se gandea Georgiana.Era in spital.Suferise un soc.Ii venea sa rada.De ce facuse un soc,daca se bucurase ca a scapat de Cloe,a facut dreptate,si-a recapatat demnitatea,si,pe deasupra,nu era  sa fie inchisa la inchisoare?Poate pentru ca,nu era bucuroasa.Tinuse la Cloe ca la o sora.Inca se mai simtea durerea tradarii,in sufletul ei.Plansese mult.Se simtea asa neajutorata,asa speriata.Dar,se gandea ea,trebuia sa-si traiasca viata din nou,fara tradatoarea de Cloe.Ha!Nici nu mai zise ''Domnul s-o ierte''.Nu-i pasa de ea,spera sa ajunga in iad!Off,pe cine pacalea ea,daca Cloe ar fii intrat in momentul asta in camera,ar fii imbratisat-o fara discutie.Ar fii iertat-o,ar fii vorbit cate-n luna si in stele,s.a.m.d.
Dar asta era imposibil sa se intample.Chiar ea,cu mainile ei,facuse sa fie imposibil...
***********************************************************************************
Safira o puse in pat.Toate Printesele Sirene se inghesuisera in jurul ei,urmand sa vina si Regele si Regina.Era chiar ea.Fiinta pe care spera sa n-o mai vada niciodata.Dar o salvase,la urma urmei,era sora ei geamana de sange.Spera ca inca nu-si mai amintea ce s-a intamplat in trecut.Ce prostuta era!Sigur ca nu-si amintea!Ea a avut,in trecut,grija de asta.
-Este incredibil!Este chiar ea!strigau sirenele din jur.
-Linistitiva! striga Imparateasa Safira(defapt Mira).


Asta a fost primul capitol din ''cartea mea'''.Va aparea Capitolul 2 in curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu